avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela_Delia

Activitate Mihaela_Delia

Răspuns la discuția Custodia copilului
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri. M-am linistit. Mi-era teama sa inaintez cu divortul de frica sa nu imi ia fetita. Va multumesc inca o data enorm de mult si va doresc tate cele bune. Mi-ati facut ziua mai frumoasa si viata mai linistita :) :kissing:
Răspuns la discuția Custodia copilului
Va multumesc pentru raspunsurile prompte. Deci sa inteleg ca faptul ca eu nu am o proprietate si nici parintii mei, nu constituie o problema? pe mine asta m-ar interesa ce-l mai mult, pt k de asta imi este cel mai teama.
Am destui martori care stiu ca sotul nu are rabdare cu fata si ca lucreaza destul de mult
Buna ziua. Sunt casatorita de aproape doi ani si am o fetita de 1 an si 7 luni. E posibil sa ajungem la divort si as vrea sa stiu daca am vreo sansa ca fetita sa ramana cu mine. E lumina ochilor mei si nu pot renunta la ea pt nimic in lume. Problema f mare este ca eu nu am casa si nici parinti mei. Stam toti cu chirie intr-un ap cu 3 camere. Sotul are ca proprietate o camera de camin. Are salariul dublu fata de al meu. In prezent locuim cu ai mei in apartament. Si vreau sa mai precizez ca eu am prog la servici mai scurt ca al tatalui. Ce sanse sunt ca instanta sa-mi incredinteze fetita? Va multumesc anticipat