Multumesc mult pentru raspuns. Asta ma gandeam si eu sa fac pentru acest caz individual. Totusi ... din punct de vedere juridic chiar ar putea sa ma cheme in instanta?
In capul meu tot fac o comparatie (desi nu foarte buna recunosc): Google acceseaza informatia de pe orice site doreste atata timp cat nu ii este interzis. Acelasi lucru il fac si eu ... reproduc informatia despre toate restaurantele din Brasov pe site-ul meu. Atunci cand un proprietar de restaurant imi cere sa scot informatia o fac cu cea mai mare placere. Totusi se poate ca cineva sa nu ma mai roage sa scot informatia si sa ma actioneze direct in instanta?
Ma numesc Andrei Marinescu, sunt din Brasov si am un blog/site unde prezint diverse restaurante din orasul meu: locatii, meniuri, parerile celor care au comandat etc. De curand am fost contactat de managerul unui restaurant care mi-a sugerat sa scot localul lui de pe site altfel voi fi chemat in instanta.
Tinand cont ca informatia pe care o prezint eu este deja publica (fiind pe site-ul respectivului restaurant) credeti ca am motiv sa ma ingrijorez?