Da sunt angajat simultan la doi angajatori.Numai ca unul din ei are contract cu centru de servicii medicale.Sunt angajat pe acelasi post la ambii.Numai ca cel ce nu are un contract cu un centru medical nu imi accepta acel aviz ca nu este trecut si firma lui pe acel aviz , si ca il iau cei care vin in control la intrebari ca al cui angajat sunt. Este acest aviz valabil si pentru acest angajator?multumesc
Buna ziua.In legatura cu un aviz medical de siguranta circulatiei.Sunt angajat la doua firme pe postul de sofer,iar una dintre firme are contract cu un centru medical unde am si fost sa fac controlul de siguranta circulatiei.Am obtinut avizul cu numele firmei care are contract cu centrul medical valabil pe un an ca sunt apt .Cealalta firma nu vrea sa imi accepte acest aviz medical ca nu este trecut numele firmei pe el .Ce pot face?trebuie sa umblu iar din cabinet in cabinet sa obtin acelasi aviz .De ce nu il poate accepta acelasi aviz cand eu sunt angajat in acelasi post.Pana acum am folosit acelasi aviz la ambele firme dar acum unul dintre patroni sa sucit ca nu mai vrea tot acelasi aviz si ca vrea unul pe numele firmei lui.Asta tine de patron ca asa vrea el sau asta este legea???astept un raspuns.va multumesc.