Astazi am primit prin posta instiintare precum in data de 03.08.2013 am fost depistat conducand cu o viteza de 84km/h in localitatea Sinaia intr-o limita de viteza de 70 km/h pentru categoria A/B.
Aceasta "Comunicare" are in subsol un formular cu datele personale ale persoanei care a condus autovehiculul pe raza municipiului Sinaia.
Trebuie sa recunosc ca este pentru prima data cand sunt depistat de astfel de camera radar fixa si nu am fost oprit de nici un agent pentru a imi imana amenda in cauza.
Intamplarea stranie face ca exact in perioada asta sa fiu cu buletinul dat catre schimbare pentru ca riscam sa fiu cu el expirat. Am fost deja la SERVICIUL PUBLIC LOCAL COMUNITAR DE EVIDENŢÃ A PERSOANELOR PLOIEªTI, asta s-a intamplat inainte de a primii aceasta comunicare. Acum astept eliberarea celui nou in data de 23.05.2013.
Acum problema este ca in datele solicitate sunt specificate si seria si numarul C.I., eu nu am absolut nici un buletin pentru dovada.
Comunicare trebuie trimisa prin fax s-au posta in termen de 5 zile care Dispeceratul de monitorizare a traficului DN1 Sinaia.
Va rog sa imi spuneti cum sa procedez cu privire la datele personale care imi sunt solicitate, avand in vedere lipsa C.I!