avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Activitate VictorRaduDaniel

Activitate VictorRaduDaniel

Buna ziua! In urma unui accident rutier soldat cu decesul victimei(tin sa mentionez ca am condus sub influenta bauturilor alcoolice), am fost dat in judecata, iar in urma procesului instanta penala a hotarat sa platesc daune materiale si morale in valoare de 88000ron plus 3 ani de inchisoare cu suspendare. Firma de asigurari (RCA) a facut plata de mai sus catre familia victimei iar acum s-au intors impotriva mea dandu-ma in judecata, in instanta civila, pentru recuperarea sumei platite. Tin sa mentionez ca in fata instantei am facut dovada veniturilor mele in scris care nu depasesc suma de 700ron/luna, mentionand ca nu ma sustrag neplatii datoriei. Am cerut instantei sa imi reesaloneze plata datorie tinand cont de veniturile mele. In urma cu cateva zile am primit decizia instantei care a hotarat(citez: In urma situatiei precare a subsemnatului, instanta a hotarat sa acorde termen de gratie de 20 de luni) sa platesc o rata de 4400ron/luna timp de 20 de luni. Mentionez ca imi este imposibil sa platesc aceasta suma tinad cont ca salariul meu este de 700ron/luna.
In caz ca nu pot platii, ce se va intampla? Se pot revoca cei trei ani de inchisoare cu suspendare in executare?
Astept un raspuns sincer si categoric!
Va multumesc!