avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Activitate ackhizitii

Activitate ackhizitii

Răspuns la discuția Prelungire acord cadru
Pot atribui un contract subsecvent in baza acordului cadru de 2 ani pe care il avem astfel incat sa nu depaseasca cei 4 lani "legali",daca in momentul respectiv nu avem banii necesari? Stiu ca pentru incheierea acordului -cadru nu esti conditionat de existenta banilor insa pentru contractul subsecvent da .
Răspuns la discuția Limita avans contract
Ma refeream la un contract de achizitie publica intre o autoritate contractanta si un operator economic care efectueaza o lucrare de amenajare parcare de exemplu si daca pot acorda un avans in cazul in care nu am specificat acest lucru in contract .Credeam ca la achizitii publice sau cel putin asa stiam era un cuantum de maxim 30% sau ma insel ?
In ce conditii se acorda avans la un contract(lucrari) si care este cuantumul maxim care se poate acorda.
Multumesc.
Răspuns la discuția Coleg cu TBC
Am facut radiografie pulmonara si mi a iesit bine a spus ca totul este ok si nu mai e nevoie sa merg mai departe
Răspuns la discuția Coleg cu TBC
Stiu ca TREBUIE sa le fac problema este ca persoanei respective i s a depistat nu la analize sange, sau radiografie ci tomograf credeti ca ajunge o adeverinta?
Multumesc pentru raspuns
Discuție Coleg cu TBC
Cum se procedeaza in cazul in care se depisteaza ca un coleg are TBC ? Beneficiem de de ajutor din partea institutiei in cazul in care vrem sa ne facem analize in conditiile in care am stat 8h/zi ,7zile/sapt in aceeasi incapere?
Am un acord cadu de lucrari cu o perioada de 2 ani si as dori sa-mi dati cateva indicatii cum pot face sa prelungesc aceasta durata (in conditiile in care am gasit specificat in legislatie ca durata unui acord cadru poate fi de maxim 4 ani si... atat.)