avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Activitate andreea_manoiu

Activitate andreea_manoiu

Ma aflu si eu intr-o situatie similara. Multumesc frumos pentru raspunsuri. Atentie si la comisioanele de la asigurarile de orice fel ca sunt impozabile
Asta inseamna ca trebuie sa ma intorc la servici de acum?
Ca indemnizatia pentru cresterea copilului ar trebui sa inceteze?
Spuneti-mi va rog cum e mai bine sa fac, daca se poate
Multumesc
Deci sa inteleg ca am pierdut indemnizatia pe lunile resspective? Sau exista si in aceasta situatie o lege similara cu cea de la somaj in care spune ca daca valoarea venitului este mai mica de 500 lei atunci plata somajului continua.
Multumesc
Pai mi-a spus doamna care se ocupa ca au avut saptamana aceasta un control si au verificat toate mamicile care fost in concediu de crestere copil pe anul 2011 si ca toate mamicile care au facut de ex. asigurari ori au comandat produse cosmetice au pierdut indemnizatia pe luna respectiva.
Ma gandesc ca ar trebui sa fie o lege ceva, sa nu pierd indemnizatia pentru 3 luni pentru 65 lei cat am avut reducere la asigurarile facute
Buna ziua.
Ma numesc Andreea, am o fetita de 7 luni pentru care ma aflu in concediu de ingrijire a copilului pana la varsta de 1 an.
Eu sunt agent la o firma de asigurari si reprezentant la o firma de cosmetice
Tocmai am aflat ca in concediul de ingrijire nu as avea voie sa fac niciun fel de asigurari, indiferent de felul lor si nu as avea voie sa fac comanda de produse indiferent daca le-am comandat pentru mine.
In concediul de crestere a copilului am intrat pe data de 11 decembrie 2012, pe 19 decembrie 2012 am facut o comanda la firma de cosmetice pentru mine, valoare de 78 lei si in februarie 2013 o alta comanda in valoare de 137 lei.
La firma de asigurari am facut in februarie 2 asigurari, in martie 3 asigurari, in mai 2 asigurari pentru care am castigat o suma de 65 lei pentru toate.
Astazi am aflat de la personalul de la primarie ca daca am facut asigurari o sa trebuiasca sa dau banii de pe indemnizatie inapoi in lunile in care am avut venituri.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns deoarece castigul pe care l-am realizat este foarte mic in comparatie cu indemnizatia, iar daca stiam acest lucru de la inceput nu mai faceam niciun fel de asigurare.
Va multumesc!

Ma gandesc ca poate exista si in aceasta situatie o lege similara cu cea de la somaj in care spune ca daca valoarea venitului este mai mica de 500 lei atunci plata somajului continua.