Multumesc... Locuim intre Romania si Tunisia...(am carte de identitate, pasaport cu domiciliul in Romania, la fel e si pe pasapoartele copiilor) dar si carte de rezidenta temporara in Tunisia!
Un aspect important...cred...din septembrie 2012, baietelul este la scoala in Tunisia (nu primeste alocatie in aceasta tara), iar de pe 1 iunie vom fi din nou in Romania!
da, am certificate de nastere romanesti, eliberate de Ambasada Romaniei in Republica Tunisia! problema e ca doamna de la Agentia de Prestatii Sociale sustine ca nu...cui ar trebui sa ma adresez in acest caz?
Stiti cumva si care sunt actele necesare (trebuie ceva din partea tatalui)?
As dori sa stiu daca copii mei (6ani si respectiv 4), nascuti in Tunisia (mama romanca, tatal tunisian), cu dubla cetatenie, beneficiaza de alocatie in Romania?
Tin sa precizez ca eu am domiciliul in Romania si sunt rezidenta in Tunisia, nu am lucrat niciodata (cu carte de munca) nici in Romania, nici in Tunisia.
In cazul unui raspuns afirmativ, as dori sa stiu in baza carei legi (deoarece cei de la Agentia de Prestatii Sociale ne-au zis ca nu avem acest drept), si care sunt documentele necesare...