avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate emy72

Activitate emy72

Răspuns la discuția ucidere din culpa
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu se poate face revizuire pentru motivul ca ati achitat ce ati achitat...

Nu ma refeream la revizuire pentru ce am achitat la civil, ma refeream la sentinta penala la condamnare, motive ar fi destule pe care instanta nu le-a luat in calcul.
D-nul avocat, in legatura cu o eventuala gratiere colectiva este adevarat ce a spus domnul de mai sus? Multumesc anticipat pentru raspuns

Răspuns la discuția ucidere din culpa
In legatura cu despagubirile civile am achitat sumele. Cred ca am sa fac o cerere de revizuire a dosarului, poate pot schimba ceva, prima instanta mi-a dat 3ani si patru luni + 6 ani termen de incercare si la recurs la curtea de apel mi-a suplimentat cu plus 2ani si patru luni termenul de incercare. In eventualitatea unei gratieri s-ar schimba ceva?
Buna ziua, am o intrebare la d-tra, in anul 2012 am fost condamnat la 3ani si patru luni cu suspendare si supraveghere cu termen de incercare de 8 ani si 4 luni pentru ucidere din culpa. Pe perioada de incercare m-i sa interzis dreptul de a conduce orce vehicul. Este vreo posibilitate de revocare sau anulare a acestei pedepse complementare? Daca da dupa ce perioada?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.