daca am primit o somatie de plata pentru o amenda juridica si nu vreau sa o platesc ce pot pati daca nu am nici un bun pe numele meu ?este in valoare de 1040 ron spune ca am timp 15 zile de la data primiri somatiei sa fac contestatie , cum o pot face si daca ma costa ceva
mama a fost victima intr-un accident rutier pe trecerea de pietoni pe verde, a stat 3 luni in spitalul floreasca unde a fost operata (3 operatii)la ambele picioare si la cot, inml-ul i-a dat 100-110 zile de ingrijiri medicale in acceptiune medico-legala si penala , are reevaluarea la un an de zile de la data prezentei examinari. leziunile traumatice (prin tabloul lezional complex creat, ce a impustratament intenis si sportiv al functiilor cardio-circulatorii, continuu timp de 4 zile , dictata de starea generala grava cu elemente de soc traumatic si hemoragic) au pus in primejdie viata sus numitei.
as dori sa stiu cam ce daune morale si materiale poate sa ceara in instanta cat ar dura procesul, si as dori un avocat care sa ocupe de caz mama ne avand bani pentru a plati in avans avocatul si nici taxa de timbru. Multumesc anticipat