avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Dodocel2002

Activitate Dodocel2002

Multumesc frumos. Am sanse sa scap de dosar penal? In aerul expirat am avut 0.49mgl in sange cu o singura proba sunt constient ca va fii peste 1 la mie sau Mai putin. As avea sanse tinand cont ca mam deplasat foarte putin cu un moped sa scap cu o amenda penala . Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Salutare. Am patito si eu ca tot omul in seara de paste, ma indreptam spre un magazin cu un moped aprox. 300de metri am fost oprit de catre un echipaj la care a chemat rutiera si am suflat in etilotest la care a iesit 0.49 mgl in aerul expirat (bausem aprox 5 beri de la 5 seara pana la 01:00 noaptea cand ma prins) aveam cat b de 8 luni si am fost la spital pt recoltarea de probe de sange la care pe a 2 am refuzato pt ca Mia zis polistul ca e suficient pt ca nu am alcolemie mare in etilotest (cred ca se grabeau si nu Mai aveai chef sa stea o Ora) am semnat refuzul celei de a 2 a si am plecat catre sectie dand declaratii . Vreau sa stiu ce pot pati daca raman fara carnet cum trebuie sa procedez tinand cont ca am o singura proba de sange imi trebuie avocet sau nu ? Va multumesc pt timul acordat si astept raspunsurile voastre. (nu am antecedente penale)