Multumesc pentru raspuns.
Asa cum spuneam, eu am scris in declaratia mea ca o sa o evit pe vecina de acum incolo si am scris ca am vrut doar sa discut civilizat cu ea dar totul a degenerat. Nu ma gandeam ca o sa se duca la politie.
Ea a scris in declaratie, la sfarsit ca nu doreste sa se ia nici o masura impotriva mea decat daca se repeta incidentul.
Am plecat amandoua. De atunci o evit sa nu mai am probleme cu ea. Intrebam deoarece cineva, mi-a spus ca trebuie sa vorbesc cu ea sa isi retraga plangerea facuta impotriva mea.
Pot fi probleme in cazul cand plangerea nu a fost retrasa (sa fiu chemata iar pe la politie) desi a scris ca nu are pretentii? Tot cineva mi-a spus ca o sa se faca crercetare la parchet sau asa ceva.
Imi cer scuze pentru mesajul lung dar e prima oara cand sunt intr-o astfel de situatie si sunt speriata de situatia aparuta.
Multumesc !
Buna ziua,
M-am certat acum 5 zile cu o vecina, am jignit-o si a facut plangere impotriv a mea. Am fost si eu de fata cand a facut plangerea.
Politistul ne-a intrebat daca ne impacam si vecina a scris pe cerere ca nu doreste sa se ia masuri impotriva mea ci doar sa fiu avertizata si data viitoare sa se ia masuri.
Eu am declarat ca o sa caut sa o evit de acum inainte. Am plecat fara amenda, fara nimic. Poate sa mai urmeze ceva in continuare cu aceasta plangere sau s-a terminat si pot sa stau linistita?
Apar in evidenta politiei de acum incolo pentru acest incident ?
Sunt putin speriata.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri