avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Activitate adrianacnt

Activitate adrianacnt

Răspuns la discuția Avertizare verbala de la politist
multumesc mult pentru raspunsuri
Răspuns la discuția Avertizare verbala de la politist
Multumesc pentru raspuns.
Asa cum spuneam, eu am scris in declaratia mea ca o sa o evit pe vecina de acum incolo si am scris ca am vrut doar sa discut civilizat cu ea dar totul a degenerat. Nu ma gandeam ca o sa se duca la politie.

Ea a scris in declaratie, la sfarsit ca nu doreste sa se ia nici o masura impotriva mea decat daca se repeta incidentul.

Am plecat amandoua. De atunci o evit sa nu mai am probleme cu ea. Intrebam deoarece cineva, mi-a spus ca trebuie sa vorbesc cu ea sa isi retraga plangerea facuta impotriva mea.
Pot fi probleme in cazul cand plangerea nu a fost retrasa (sa fiu chemata iar pe la politie) desi a scris ca nu are pretentii? Tot cineva mi-a spus ca o sa se faca crercetare la parchet sau asa ceva.
Imi cer scuze pentru mesajul lung dar e prima oara cand sunt intr-o astfel de situatie si sunt speriata de situatia aparuta.
Multumesc !
Buna ziua,
M-am certat acum 5 zile cu o vecina, am jignit-o si a facut plangere impotriv a mea. Am fost si eu de fata cand a facut plangerea.

Politistul ne-a intrebat daca ne impacam si vecina a scris pe cerere ca nu doreste sa se ia masuri impotriva mea ci doar sa fiu avertizata si data viitoare sa se ia masuri.

Eu am declarat ca o sa caut sa o evit de acum inainte. Am plecat fara amenda, fara nimic. Poate sa mai urmeze ceva in continuare cu aceasta plangere sau s-a terminat si pot sa stau linistita?
Apar in evidenta politiei de acum incolo pentru acest incident ?
Sunt putin speriata.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri