avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate Corina888

Activitate Corina888

Răspuns la discuția Indemnizatie copil
Buna ziua mai am si eu o nelamurire mai exact in momentul de fata eu sunt gravida insa nu lucrez mi s-a spus ca trebuie sa platesc asigurare de sanatate pe ultimele 6 luni, zis si facut insa dupa ce am platit tot cei de la CAS mi-au spus ca de fapt nu trebuia sa platesc fiind gravida deci 308 ron platiti aiurea desigur ca am sa fac toate demersurile sa imi recuperez banii.Insa vreau sa stiu daca este adevarat ca nu mai platesc ecografiile ,analizele etc.. Nu vreau sa ma duc la spital si sa ma trezesc ca de fapt trebuie sa le platesc, nu stiu ce sa mai fac nimeni n nu imi da un raspus concret :( si sa nu mai zic ca am facut foarte multe drumuri pt asigurare :(Daca stie cineva ceva ????
Buna ziua am si eu o nelamurire si anume:
Am nevoie de niste sfaturi clare, nu stiu unde sa ma adresez cu o mica problema mai exact:
In momentul de fata sunt insarcinat, nu mai lucrez de 7 luni, acum 7 lui am lucrat un an si jumatate neintrerupt, am inteles ca pot sa beneficiez de indemnizatia copilului sau ca pot sa platesc contributii retroactive.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat unde sa ma adresez mai exact, mi-ar fi de mare ajutor.