Buna ziua , avem un angajat care are 120 zile de cm , azi e ultima zi (12.06.2013), iar cu data 11.06.2013 i s-a intocmit decizia cu gradul 3 , cu ce articol si cu ce data ii fac incetarea contractului de munca?
Multumesc
Buna ziua , legat de acel raport de evaluare , am solicitat in scris bancii sa primim si noi o copie , deoarece am si achitat contravaloarea lui, de pe 30 mai si nici acum nu avem nici un raspuns .E legal modul in care procedeaza cu noi?
Buna ziua , am si eu o nelamurile referitoare la un raport de evaluare facut de un evaluator agreat de banca; a venit acum 3 saptamani si a vazut apartamentul , moment in care ne-a comunicat ca valoarea apartamentului este reala cu cea ceruta de proprietar.
Am asteptat 1 saptamana timp in care am tinut legatura cu cei de la banca zilnic intreband despre raportul nostru de evaluare , stiind tot de la banca ca ar fi tb sa-l primim in 3 zile.Saptamana trecuta am sunat la banca si mi-au zis ca raportul a fost trimis de evaluator dar ei nu l-au primit , am revenit si urmatoarea zi in care am primit acelasi raspuns .
Ieri m-au sunat cei de la banca sa-mi comunice ca au primit raportul dar ca valoare lui e mai mica cu 6000 euro decat pretul apartamentului.
Am cerut binenteles explicatii si ne-au zis ca astea sunt preturile pe piata , moment in care am cautat si eu pe net si am gasit apartamente in zona apropiata , mai scumpe si cu 3000 euro, decat cel pe care intentionam sa-l achizitionam prin programul Prima Casa , cu aceleasi imbunatatiri.
Azi am sunat la banca si am cerut o copie a raportului deoarece intentionez sa consult si alt evaluator, la care mi-au raspuns ca nici ei nu sunt in posesia lui, cu toate ca raportul "este sau nu "in centrala bancii.
Ce pot face in acesta situatie pentru ca timpul trece si am inteles ca fondurile sunt limitate si nu avem prea mult timp la dispozitie?Nu stiu ce sa inteleg , de ce i-au trebuit 3 saptamani sa faca acel raport si daca e facut de ce nu pot sa-l primesc si eu?