Buna ziua! As dori sa va cer o sugestie. Am accidentat o persoana in localitate . In urma accidentului persoana respectiva s-a ales cu doua fracturi(mana,picior).
Sa detaliez: mentionez ca mergeam regulamentar ,cand deodata in fata mea coboara brusc dintr-un alt autovehicul stationat pe carosabil pe banda mea de mers ,cu fata catre mine, cu linie continua fara sa se asigure. Nu am avut timp sa evit . Am solicitat politia si venind la fata locului au cercetat cazul. In urma acestuia mi s-au recoltat probe biologice(sange) rezultand alcoolemie zero. Am declarat eu si o alta persoana care se afla cu mine in masina ,ceea ce s-a intamplat. Soferul masinii din care a coborat victima nu a fost supus declaratiilor si nici probe de sange nu i s-au luat . Politia mi-a spus ca as fi nevinovat. Dupa 8 luni de zile politia mi-a cerut din nou declaratie.Un politist mi-a sugerat sa-i dau o suma de bani victimei sa nu dea drumul la dosar ,deoarece dosarul ar fi unul penal .
Va intreb daca acest dosar ar putea fi penal. Dupa parerea mea ,cred ca este unul civil .Va multumesc! Astept sugestiile dumneavoastra!