monia1977 a scris:
eu stiu ca am optat, la inscriere, in ordinea doleantelor, dar nu stiu cum s-a finalizat, in functie de note si de optiuni... nu stiu sa-ti spun
Ce ma intereseaza e daca tu dai concurs pentru TOATE posturile scoase la acea CA sau numai pt.cel preferat de tine...Normal ar fi sa dai pt.toate...si in ordinea mediilor sa optezi..Cred ca asa a fost si la tine.
Mersi pt.raspuns.
Nu stiu ce sa zic..daca este obligatorie caracterizarea de la ultimul loc de munca. adica nu se poate aduce o caracterizare de la ultima unitate de invatamant absolvita, rezultatele din evidenta operativa a organelor de politie. Eu de voi fi admisa, am sa sun atat la SNG, desi din ceea ce am citit CSM-ul se ocupa de asta. Din ceea ce am citit pe forum cu privire la anii precedenti, cei admisi vor fi sunati sa se prezinte la Curtile de apel de care apartin, iar aici procedura difera putin de la o curte la alta. Sa revin la ideea principala si am sa-i intreb daca este obligatorie caracterizarea de la ultimul loc de munca sau pot aduce caracterizare de la ultima institutie de invatamant absolvita, rezultatele din evidenta operativa.
In fine, vom vedea ce si cum va fi...important ca pe data de 11 septembrie, dupa ora 17.oo, caci am vazut ca anul trecut s-au afisat dupa ora 17.00 sa avem parte de o surpriza frumoasa, caci cred ca pentru multi este asteptata, asa cum este si in cazul meu.
referitor la concursul de la CA Bacau examenul este clasic, cu 2 sau 3 subiecte la fiecare materie. Am si eu o intrebare: daca declar ca ultimul loc de munca este altul decat cel unde sunt acum, in cazul in care iau concursul ce se intampla?nu imi pot lua caraterizarea de la actualul loc de munca deoarece nu mi-ar da-o in mod sigur.
Va pun si eu o intrebare cu riscul de a parea stupida:la intrebarile cu Adev./Fals eu am scris A si F fara a scrie cuvantul intreg "Adevarat" sau "Fals".Acum mi-am dat seama...Credeti ca e o problema?:(
Am vazut ca s a modificat baremul la procedura penala.care e diferenta?eu n am reusit sa mi dau seama.
begonia25 a scris:
cam 7,8 media....ma salveaza organizarea...pt ca si la penal si la civil m-am cam incurcat...
begonia, tu ai dat si anul trecut, nu?
spune-mi, te rog, cat de mult conteaza daca nu am scris exact ca in cod?
tu ai scris ca nota calculata anul trecut era aproape de cea reala
Daca face cineva contestatie pt atributiile procurorilor sa-mi ziceti si mie, eu inca nu-mi dau seama cum o sa am acces la fax. N-am trimis fax de prin anul 2 de facultate (acum vreo 4-5 ani) nu-mi amintesc cum se face si atunci eram la birou la practica.
Cam de cate ori ati parcurs materia? Eu de 3 ori. La organizare la regulamentul ala de ordine interioara nu am putut sa retin mai nimic. Cred ca este vorba si de noroc, eu am subiecte pe care le-am retinut foarte bine si subiecte pe care nu le-am retinut deloc. La procedura penala cum ati facut sa retineti unde se pronunta hotararile si si prin ce ( cele cu ordonante, rezolutie, camera de consiliu...)?