avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate mirhelp

Activitate mirhelp

abuz sau nuBuna ziua,
Lucrez la o firma privata si intr-o zi impreuna cu colegii mei (8 am plecat, 2 au ramas) ne-am urcat in masina firmei care ne asigura transportul si am plecat cu 5 minute mai devreme, directorul care tocmai atunci intra pe poarta s-a facut foc si para, a tipat la noi sa ne intoarcem, ceea ce am facut. Apoi a venit in fiecare birou si a facut scandal cu zbierete, etc, ne-am obisnuit, in acele momente nu trebuie sa incerci sa explici nimic pt ca se enerveaza si mai tare. Ne-a zis sa mai stam peste program in ziua aceea 2 ore, a crescut programul de lucru cu o jumatate de ora si l-a afisat imediat (acum e 7.30-16.30, n-a avut nimeni curajul sa intrebe de ce, dar e posibil sa motiveze ca ne-a crescut pauza de masa, desi nimeni nu si-o ia, fiecare mananca cate un sandvici pe ascuns) si ne-a amenintat ca ne taie 4 ore in ziua respectiva, azi cand s-a facut pontajul am vazut ca intradevar in acea zi am fost pontati 4 ore. Avand in vedere ca venim la servici cu masina firmei, sosim in fiecare zi cu 5-10 min mai devreme. Intrebarea noastra este: a comis un abuz, a procedat corect?