avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Activitate alexcosmin1

Activitate alexcosmin1

Am si eu o problema in Saga. Am un angajat care in decembrie i-am desfacut contractul si dupa cateva zile l-am reangajat in aceeasi luna…L-am adaugat din nou cu noul contract de munca in fisier salariati. In statul de salarii imi apare de doua ori , ceea ce mi se pare corect, problema este cand pt primul contract ii adaug drepturile banesti aferente concediului imi modifica si contributiile pentru al doilea contract, iar in d112 nu imi apare data plecare si nu inteleg cum imi cumuleaza el contributiile acolo. In plus imi da si eroarea :
ANGAJATOR:
* EROARE – Creanta 02 – Contributia individula de asigurari sociale retinuta de la asigurati (677) mai mica decat suma calculata (810) !
* ATENTIE – Creanta 07 … Contributia de sanatate datorata de asigurati (356) diferita de suma calculata (425) !
ASIGURATI:
Ce pot sa fac?..Cum se procedeaza cand in aceeasi luna un salariat este reangajat ? plus ca in momentul in care incerc sa vizualizez recapitulatia din luna respectica imi da eroarea : Alias name is alreay in use! ...In acest fel nici recapitualtia nu o pt deschide.
Buna ziua.
Am si eu o intrebare. Am un tert caruia ii datorez bani pentru serviciile care mi le-a prestat, deci il am in 401 ca furnizor. Tot odata el mi-a acordat si un imprumut pe care l-am inregistrat in 462 (creditori diversi). In momentul in care i-am platit are vre-o importanta faptul ca mai intai am scazut din datoria pe care am avut-o catre el ca furnizor si abia apoi o sa incep sa scad din datoria pe care o am catre el pentru acel imprumut? Exista vre-o baza legala pe seama asta?

Va multumesc mult!