In antecontract este stipulat k promitentul cumparator se obliga sa asigure la nevoie intretinerea si ingrijirea tot ce ii va fi necesar pentru un trai normal si decent,intretinerea consta in procurare de hrana ,tratament medical,menaj complet. ACESTE CONDITI NU AU FOST INDEPLINITE....CE MA SFATUITI SA FAC?
P.S bunicul meu avea 87 de ani
Sucesiunea a fost facuta dupa bunicul meu pe tatal meu dar si acesta din urma a decedat,de aceea am intrebat ce per are valabilitate ACEL ANTECONTRACT.
Nu am acceptat sucesiunea,de aceea intreb cat are valabilitate acel contract ptr k respectivi vor sa si insuseasca terenul cu japca scz ptr limbaj,ei nu au platit acei bani
Bonjour,
Am si eu o nelamurire referitoare la valabilitatea unui antecontract de vanzare-cumparare, va prezint sirul evenimentelor :
- bunicul meu a incheiat un antecontract de vanzare-cumparare in data de 05.12.2012 in care se obliga sa transmita sup de 1100 de mp pana la data de 01.03.2013,actul este facut la notar unde este stipulata si suma de 4000 de euro care este fictiva valoarea pamantului fiind mult mai mare. in data de 26.01.2013 a survenit moartea bunicului meu,am facut sucesiunea pe tatal meu care la randul lui a murit.Mai este valabil acel antecontract?