avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate ninogicus

Activitate ninogicus

Mie nu vor sa-mi primeasca actele,pina cind nu le achi datoria.
Am avut PFA si m-au gasit dator la casa de sanatate.Acum sunt in instanta cu Administratia Financiara.
Pot deveni coasigurat al sotiei,in aceasta situatie?
Indeplinesc conditiile.
Cei de la casa de asigurari nu vor sa-mi faca formele,pina nu le achit datoria.
Răspuns la discuția Taxa de mediu partaj
si acum vine intrebarea: daca au obligatia si nu o respecta, nu este abuz in serviciu? (sau o infractiune de genul asta?) adica ce tara e asta in care trebuie sa dau civil o institutie in judecata, pt. nerespectarea unor drepturi? n-ar fi mai utila o plangere penala? nu stiu, intreb.
Am inteles,asa fac oameni corecti.
Patronii toti fug de taxe suplimentare,care se platesc ,daca detii grupa a II-a.
Asa stiu eu .Nu avea interes sa ceara grupa.
Prin cartea de munca fac dovada ca am lucrat acolo in conditii de praf,zgomot,etc.
Multumesc,dar nu am gasit mare lucru. Multumesc oricum.
In perioada iulie 1998 la ianuarie 2006,am lucrat la privat in calitate de sef statie de asfalt,cu perioade alternative de somaj pe timpul iernii.
In aceasta perioada nu am avut grupa-adica conditii deosebite de munca. In 2014 aprilie ma pot pensiona anticipat.
Ce sanse am in instanta sa -mi cer conditii deosebite de munca pentru aceasta perioada??
Ma pot reprezenta singur in justitie adica fara avocat,intrucit nu dispun de bani pentru asa ceva.
Mentionez ca in aceasta situatie suntem toata echipa cu care am lucrat-6 persoane.
MULTUMESC;:frantic: