avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate rodica75

Activitate rodica75

multumesc de raspuns dar, nu stiu daca ati inteles exact.Nu eu am folosit sumele.El era imputernicit, el a primit banii, el a facut retragerile din banca.
multumesc de raspuns,dar as vrea sa stiu daca pot sa-l trag la raspundere in vreun fel. Indiferent daca pe persoana fizica sau juridica. Banca ar putea accepta alt bo avalizat in numele lui?multumesc anticipat
buna ziua, sunt noua pe site.am nevoie de sfaturile d-voastra.am avut un srl fiind asociat unic, si i-am facilitat unei cunostinte sa faca credit pe firma mea dar cu gajurile lui(apartament, teren).creditul nu s-a platit (e vorba de 48.000euro si 30.000lei) si au inceput problemele.dupa aproape 2ani banca a venit si mi-a cerut sa semnez un bo avalizat(nu am stiut ce inseamna asta atunci exact).Acum mi-a venit instiintare de proprire pe numele meu pe toate conturile mele. Vreau sa stiu daca am vreo sansa sa rezolv problema. Se poate schimba bo la banca pe numele respectivului?(intre timp am renuntat la societate si i-am dat-o lui cu acte prin registrul comertului este administrator).Mentionez ca am bunuri imobile pe numele meu.Proprietatile care sunt dobandite in timpul casatoriei poate sa mi le execute?