avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate Utilizator_721

Activitate Utilizator_721

Buna ziua,

Doresc sa gasesc o echipa de avocati sau un avocat de top din Ploiesti pe drept penal si familial cu istoric dovedit de instante castigate, care este familiarizat cu speta mobbing-ului in familie, hartuirile, terorizarile, abuzurile verbale, emotionale desfasurate pe 26+ ani care au culminat in tortura psihologica sistematica, amenintari de privare de libertate planuite cu sange rece de-a lungul anilor, culminate insasi cu privarea fortata de libertate, aducerea in pragul suicidului a victimei, paralizia senzoriala deplina a bratului stang al victimei in urma abuzurilor, cat si partiala a partii stangi a corpului, care in mod neasteptat au inceput sa-i revina simturile dupa o luna (un RMN f probabil ar confirma un anevrism cerebral minor care a dus la aceste lucruri).

As aprecia recomandari atat de avocati buni, cu experienta care doresc sa probeze o speta din pacate putin urmarita in instantele romanesti, insa a caror tragedii se regasesc foarte des in nucleele familiale toxice romanesti, tragedii care raman nespuse, musamalizate si vina plasata insasi pe victima abuzurilor; tragedii pentru care nu se obtine niciodata dreptate, iar monstrii cu chip de om nu sunt pedepsiti.

As aprecia si de recomandari de psihologi buni din Ploiesti.

Daca avocati din Bucuresti sunt dispusi sa urmareasca speta, puteti cu incredere sa ma contactati. Doresc sa duc speta pana la capat, atat in instanta cat si in apel, cat si la CEDO daca in aceasta tare nu e posibil sa se faca dreptate.

Va multumesc pentru timpul si ajutorul acordat.
Buna seara,

Care credeti ca sunt sansele castigarii unui proces impotriva Universitatii Bucuresti si Ministerul Educatiei, pe baza ilegalitatii comise direct sau prin complicitate ce a dus la schimbarea completa a metodologiei de sustinere a examenului de licenta chiar in ziua sustinerii acestuia.
Da, ati citit bine: de pe o zi pe alta s-au schimbat, printre altele, si criteriile de evaluare, ce au dus la descalificarea din start a intregii mele lucrari de licenta: toata munca asidua #-o, nopti albe nedormite, timp, bani si efort enorm dat fiind ca am si job.

Cu atat mai mult cu cat eu am urmat metodologia Universitatii Bucuresti pana in acel moment, iar profesorul coordonator mi-a dat nota 10 pe lucrarea mea de licenta.

Nici macar nu m-au trecut.

Este posibil asa ceva ?!?!?

Principalul vinovat Ministerul Educatiei care a impus niste schimbari pe ultima suta de metri (ultimele 2 saptamani), ce au culminat cu schimbarea metodologiei de catre comisia de la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca EXACT in ziua sustinerii licentei.

Ma gandesc serios sa dau in judecata atat Universitatea Bucuresti ca a acceptat evaluarile abuzive ale celor de la Cluj, dat fiind si conflictului lor de interese fata de Universitate; Universitatea Tehnica Cluj-Napoca pentru bataia de joc la care am fost supusi, umilinta si frauda de schimbare a metodologiei in ziua licentei (nici macar nu ne-a fost comunicata schimbarea, am aflat ca am fost descalificat abia dupa ce am aflat nota peste 5 zile); Ministerul Educatiei atat pentru ca au impus schimbarea comisiei cu cea de la Cluj (interese personale ma gandesc) si pentru ca in timpul anului universitar, in februarie 2012, au facut facut schimbari MAJORE in metodologia sustinerii licentei pentru anul in curs !!!

Universitatea Bucuresti 100.000 EUR
Universitatea Tehnica Cluj 100.000 EUR
Ministerul Educatiei 1.000.000 EUR

De-asemenea vreau sa impun si demiterea tuturor persoanelor implicate direct si indirect prin complicitate (ca n-au luat masuri, n-au zis nimic) si eliminarea lor din sistemul de invatamant (de orice fel) - interzicerea revenirii.

Cine ar mai fi interesat alaturarii unui astfel de proces ?