avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Activitate Rocsana71

Activitate Rocsana71

Răspuns la discuția Salarizare bibliotecar
Daca este legal este si echitabil? Dupa cum am precizat mai sus in aceleasi conditii de vechime, sporuri si gradatie sa fie diferente de 400 de lei. Sau in cazul colegilor promovati de pe studii medii pe studii suoperioare sa depaseasca salariul meu cu 10 de lei, sau un alt caz salariu egal cu al meu - in conditiile in care are vechime 10 ani, nu a beneficiat de sporurile care s-au inclus in salariu prin legea 330/2009
Problema mea de fond este ca in registrul salariatilor nu apare incadrarea potrivit legii 284/2010, mai exact clasa de salariyare in care am fost incadrata in ianuarie 2011.Acest lucru nu tb sa apara in dosarul meu personal? Stiam atunci conform anexei respective de la ce clasa de salarizare plec la ce clasa ajung inmulteam cu coeficientul de salarizare si stiam exact.
Multumesc
Sunt incadrata din luna iunie 2013 ca bibliotecar IA, gradatia 4 - studii superioare. Este normal ca salariul meu sa fie mai mic decat alti colegi cu aceeasi incadrare ca mine?. Fac mentiunea ca ei au obtinut gradatia in 2010. Explicatia care mi-a fost oferita de serviciul resurse umane a fost ca aceste diferente provin din urma aplicarii Legii 284/2010 . De asemenea este posibil ca un bibliotecar incadrat tot in luna iunie 2013, pe o graditie inferioara, gradul II - studii superioare, sa aiba salariul mai mare ca mine (diferenta este de 100 de lei) singura diferenta fiind ca acesta se afla in gradatia 5 de vechime