avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate ylyrya

Activitate ylyrya

buna dimineata la toata lumea!!am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns si un sfat...am fost angajata ca lucrator comercial timp de doua luni de zile la un magazin mixt...lucrand zi de zi 12 ore,acum doua zile cand am fost in tura de noapte patroana a stat la magazin pana aproape sa-mi termin tura..spunandu-mi sa matur pe afara...,si eu i-am raspuns frumos ca daca mai am timp am sa matur daca nu ramane colega si a sa faca ea..ieri seara cand am iesit din tura,s-a prezentat iar la munca spunandu-mi ca vrea sa incheiem colaborarea pe motivul ca i-am comentat la ce ordin a zis si ca nu mi-am cerut scuze in fata ei...si calculand ea pe zilele care le-am muncit ca am de luat 160 de lei...pe contractul de munca eu am 4 ore si am muncit 12...a incercat sa-mi faca lipsa de vreo 50 de lei dar nu i-a mers ca eu aveam notat unde mi sa retras banii din incasari si i-am demonstrat ca nu am pus mana pe nimic..acum a gasit motivul ca nu m-am supus ei si nu trebuia sa comentez la ce zice ea ca ea este patroana si ca ea mi-a dat o paine sa mananc si nu am voie sa-mi spun punctul de vedere...nu mi-a gasit nimic niciodata in neregula,si totusi si-a batut joc de mine..de multe ori ma atacat direct la persoana mea..si am tacut,nu i-am zis nimic,dar a asteptat sa-mi ajunga cutitul la os sa spun ce v-am zis mai devreme.dati va rog un sfat ce sa fac...simt ca am fost luata de proasta ca am fost prea corecta..nu mi-a zis ca sunt in preaviz,nu am semnat nici un stat de plata...