avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate vasilepopa

Activitate vasilepopa

Buna ziua,
AM avut un Pfa deschis in mai 2013.
Trebuie sa platesc conform deciziei de impunere 80 de lei pt ipozit pe venit si 20 de le contributii la asigurari sanatate.
Cand am facut plata atat in iunie cat si in septembrie in loc sa platesc pe CNP am platit pe CUI.
Din pacate am aflat abia in decembrie ca platile nu au fost facute corect, si atunci am si cerut transferul banilor.Inatzierile sunt deci de 178 de zile si 86 de zile
In februarie am primit o decizie de plata cu 28 de llei (dobanzi si penalizari), bani pe care nu i-am platit deoarece in momentul in care am dus Radierea la finante l-am intrebat pe inspectorul la care fusesem arondat si mi-a zis ca nu am nimic de platit.
Acum m-au sunat de la finante si mi-au zis ca am de platit suma de 329 de lei din dobanzi si penalizari.
Imi putei explica modul de calcul al penalizarilor si dobanzilor.De unde diferenta aceasta asa de mare dintre 28 de lei si 329 lei?
Buna ziua,
Declaratia D112 se completeaza manual sau este generata de un program contabil?Eu am o intreprindere indiv. ,nu am angajat contabil, ma ajuta o ruda cu contabilitatea primara, dar mi-a zis ca nu are program sa-mi completeze D112. Ce sa fac? Eu sunt inginer, nu ma pricep deloc la contabilitate.