avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate one_men

Activitate one_men

Am fost azi la posta spre surprinderea mea era un colet pt mine de la respectivul...dar ca sa vezi o teapa ii tot teapa in interorul coletului era monitorul cum ne-am inteles dar fara 100lei diferenta si cum a spus el telefonic "am pus banii 100lei lipiti cu scotch pe ecran" am fost la pol am depus plangere si astept solutionare.Va multumesc tuturor pt incurajare
Daca nu gresesc este aici pe site formular de plangere nu? plangere decare trebuie vineri ma duc la politie chiar daca mi-au spus sa nu ma duc la ei ca sa ma duc direct la tribunal, dar daca eu apartin de ei cum sa ma duc fara nimic in mana direct la tribunal fiecare fuge stanga dreapta fara sa se implice cam asa stau treburile la mine din pacate dar sunt foarte determinat sa nu il las sa scape....orice alta informatie este foarte utila
Am luat ieri leg cu sys okazii (19.06) si am si sunat la pol ei mi-au spus ca nu pot face nimic ca sa ma duc la tribunal (ceva de genul laso balta ca tu esti in CJ si ala in Arges) daca as sti ce procedura este sa ma duc si sa le turui niste articole si niste legi si aliniate sa fiu sigur ca se iau masuri nu numa nr de inregistrare si actele sa nu mearga mai departe as fi foarte recunoscator daca a mai patit cineva asta si a reusit sa nu se lase batut situatie si de modul in care se "rezolva prin justitie" lucrurile in tara asta......
Buna seara, eu sunt o persoana respectat pe situl okazii am peste 200 de calificative toate bune si frumoase dar in data de 12.06 un user (nu cred ca am voie sa ii spun numele de utilizator) ma tepuit clar si pe fata voia de la mine un tel HTC si imi oferea un monitor cu boxe inc de 17"+100 lei diferenta am acceptat, am licitat amn2 incrucisat sa avem date de transport si in urmatoarea zi ma suna dim ca mi-a pus coletul la posta, eu i-am multumut si in aceeasi zi l-am pus si eu la posta au trecut ceva zile in 19.06 sun la posta si nu exista colet pentru mine, sun la posta lui , resp nu a depus nici un colet (ma sunat dim si ma mintit ca l-a expediat) acuma am aflat ca in 17.06 a ridicat telef de la posta si nu mia mai trimis nimic in schimb cum ne-am inteles, la tel nu raspunde, la mail nici asa .....CE POT FACE????? art 215/cod penal inselatorie am sunat la pol sa cer detalii si mi-au spus ca ei nu pot face nimic....ca eu sunt aici (CJ) si "INCULPATUL" este in Arges ma poate ajuta cineva? VA rog FRUMOS teapa ii de 200 lei