avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Activitate danielaardelean

Activitate danielaardelean

am fost dat in judecata pentru executare silita, de o societate de credit nebancara pentru un credit luat de la un magazin pentru cumparare de bunuri in anul 2005 care zic ei ca nu l-am platit.In urma cu 3 zile am primit de la un executor judecatoresc o comunicare prin care ma anunta ca sa dispus infintarea popririi asupra conturilor mele pentru debitul datorat conform titlului executoriu CONTRACT DE CREDIT cu nr........... Am primit atasat adresei de la executor o cerere pentru emiterea unui card de credit cu multe clauze si conditii generale pentru emiterea si utilizarea cardului de credt semnat de mine. care are trecut dedesupt cu pixul nr cica a contractului de credit de care amintesc ei. Eu consider ca cererea asta nu tine loc de un contract de credit . Clauzele fiind total abuzive,nu este mentionat nici o suma de bani si este stampilat de catre magazinul de unde am cumparat bunurile de consum nicidecum de catre banca. In cazul ca cer contestatie la executare silita asi avea sanse de castig?