aceasta eroare a fost facuta inca de la ordonanta presidintiala si continuata in mod repetat pana la incheierea procesului. ca ag paza toti stim ca salariul este mizerabil si ca asta ne-a mai ramas ca loc de munca dar asta este, la fiecare verificare s-a demonstrat ca acesta este venitul meu dar degeaba ca se pare ca intradevar stam sub limita umanitatii la capitolul justitie iar tatii toti suntem considerati niste animale. eu nu pot platii atata nici daca as vrea avand acest salariu.
este unicul loc de munca pe care il am, programul nepermitandu-mi un altul. am verificat dosarul de fiecare data si nu am gasit nimic care sa ateste ca as mai avea alte venituri. nu pot platii mai mult de 200 lei, mie si noii mele familii ramanandu-ne 500 lei in contextul in care viitoarea sotie este insarcinata. cum pot proceda ? m-i se pare strigator la cer. neputand plati cei400 lei ce se poate intampla, nu imi pot permite iar proces, avocat, etc.
buna ziua, va rog frumos ajutati-ma ca nu inteleg cum e posibil ca dintrun salariu de 707 lei net sa m-i se impuna o pensie de 400 lei. In acest caz am depus la dosar si a fost solicitat de la tribunal in repetate randuri adeverinta de venit care a rezultat ca salariul meu net este de 707 lei, dar nu s-a tinut cont de aceasta. cum este posibil ca 1/4 sa insemne ceva mai mult decat jumatate? Va rog lamuriti-ma