Domnule Avocat,
Sunt salariat permanent din 1977 si platitor de impozit la C.A.S. PH.
Ulterior mi-a sosit de la Organul Financiar local un aviz de plata pentru un debit ce reprezinta un impozit + dobanda la C.A.S. Prahova din anii 2002-2004 cand desfasuram in paralel o activitate de prestari servicii (suma fiind de 3055 din care impozit 540).
Mentionez ca nu am beneficiat de nici o zi de spitalizare pana acum, nici de concediu medical.
Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa platesc, ori sa prescriu.
Multumesc.
Domnule avocat. Ma aflu intr-o situatie nemai intalnita _ vecinul meu a demontat gardul dintre noi fara autorizatie si-ma lasat fara hotar, neintrebandu-ma nimic.
As fi dorit sa fac alt gard (celalalt era al lui) dar nu a scos stalpii de fier din beton, iar eu am fost informat ca pentru refacerea gardului trebuie autorizatie de constructie, sau acceptul lui. Mentionez ca nu colaboram.
Intre noi ne fiind gard poate oricine intra la mine in curte pe la el.
Nu pot da drumul la caine pentru ca ar putea intra la el si ii poate strica gradina. Deasemenea are un prieten care incendiaza case si pe care il invita mereu la el. Imi este teama sa traiesc fara gard intre noi, avand si 2 copii mici, care pot iesi la strada prin curtea lui, pe poarta care o lasa deschisa intentionat.
Am anuntat autoritatile si primaria din comuna, dar a trecut o luna si nu s-au luat masuri.
Ce pot face pentru a-mi asigura siguranta familiei.