avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate Gabriela91

Activitate Gabriela91

Nu am avut cum sa oprim in mijlocul campului. Nu era nicio iesire sau vreun popas. Nu stiu la ce concurs va referiti, daca ar fi fost vorba de asa ceva, probabil acum nu as mai fi fost aici. Facand zig zag-uri in paralel cu masina noastra, noi am redus viteza. Altfel am fi riscat sa fim aruncati in sant. Am incercat sa pastram distanta cat am putut. Insa can a vazut ca nu exista nicio intentie sa ii intram in joc, atunci a franat brusc, cu intentia de a ne opri, probabil, "pe dreapta", insa nu a estimat distanta. Nu stiu ce vina spuneti Dvs. ca am avut, insa avocatii si politistii cu care am discutat au fost de acord, ca am procedat cat s-a putut de corect pentru a diminua pagubele. Datorita faptului ca a fugit de la locul accidentului, nu s-a putut demonstra ca, probabil era sub influenta alcoolului.
si politistii au spus ca infractiunea se numeste vatamare corporala din culpa. Dar eu am inteles ca sunt necesare peste 10 zile, nu peste 20, de ingrijiri medicale.
In data de 25. 06.2013, pe DN1, un sofer la volanul unui Range Rover a mers in paralel, pe sens invers, cu masina in care ne aflam eu si parintii mei, aproximativ un km, facnd zig-zag-uri inspre masina noastra claxonand in continuu, apoi depasind si btrecand pe banda dreapta si punand frana intentionat in timp ce taia calea masinii noastre... Ca urmare masina a fost accidentata in partea din fata, stanga, iar a lui in partea din spate, dreapta. Insa soferul a pornit si va plecat imediat. Eu am ajuns la spital avand picorul in gips timp de 2 saptamani. Parintii mei au fost la politie au dat declaratii, politistii au zis ca masina apartinea unei doamne din otopeni, noi fiind din ploiesti, iar accidentul petrecandu-se pe teritoriul judetului Buzau. Desi tatal meu, sofer, a semnat procesul verbal, nu a primit nico copie dupa acesta. Ins schimb eu am o scrisoare medicala care precizeaza ingrijirea si gipsul timp de 14 zile. Cam ce ar trebui sa se intample in continuare si ce ar trebui sa fac pentru ca acest... cetatean sa plateasca pentru ce a facut? Precizez ca masina este destul de grav avariata.