avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Activitate Cristi1987

Activitate Cristi1987

Răspuns la discuția Concediere
Va multumesc mult !!!
Răspuns la discuția Concediere
Mersi mult se sfat. Eu sunt inregistrata la aceasta firma din 01.08.2011 si in acest timp am avut doar 2 saptamini de concediu platite in rest mi-au spus ca celalate 2 saptamini deja nu vor fi platite si avind in vedere asa circumstante nu mi-am mai luat concediu.Acuma in 2013 inca nu mi-am luat concediu si in legatura cu concedierea mea am dreptul sa le spun sa imi achite concedialele??? si daca ei in general prin lege sunt obligati sa imi achite concediul pe care nu am reusit sa il consum in legatura cu concedierea mea????? mersi mult
Discuție Concediere
Buna ziua !!! Pe data de 27.06.2013 revizorul firmei unde activez prin telefon m-a anuntat ca miine trebuie sa plec intr-o deplasare de o zi impreuna cu soferul firmei in legatura cu deschiderea unui magazin avind in vedere ca de aceste deplasari se ocupa persoane specializate din cadrul firmei eu ca operator nu aveam nici o atributie cu aceasta deplasare! Am fost obligata de el sa plec insa din cauza ca soferul nu mi-a expus ora plecarii si s-a deplasat la destinatie fara mine eu nu am putut sa plec.Am fost invinuita ca trebuia sa plec cu transport public.Dar avind in vedere ca aceasta destinatie se afla in suburbie intr-un loc necunosut mie si neavind resurse financiare nu am plecat si m-am prezentat la serviciu am explicat directorului situatia creata si m-am apucat de lucrul pe care trebuie sa il indeplinesc .Revizorul seara mi-a zis ca eu sunt vinovata si ma ameninta ca daca miine nu voi pleca acolo de una singura eu mai mult no sa mai activez in firma si el va face posibil ca eu sa fiu concediata!!! Dupa ce el a plecat la oficiu,Directorul magazinului unde activez mi-a zis ca de miine sa nu ma mai prezint la serviciu fara sa imi indice motivul!!!!
Cum sa procedez in asa caz??? Si daca a fost legala concedierea mea????
Mersi de raspuns anticipat