avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate nebunatik23

Activitate nebunatik23

va multumesc pt raspuns,dar am inteles ca nu poate fi abuz deoarece au trecut 8 luni d la acea data,iar termenul de reclamare este de 2 luni,iar dsp inselaciune pot dovedi cu copiile k nu a fost inselaciune,au fost facute,iar banii mi ia dat personal fara contract.spun asta pt ca am incercat sai ofer suma inapoi fiind refuzat
buna ziua!am niste nelamuriri si sper sami poata da cineva un raspuns.Anul trecut am primit o suma de bani de la un amic pt ai plati anumite documente in alta tara.cand am revenit in tara,iam trimis acestuia actele prin posta,dar am facut prostia sa le pun in scrisoare simpla,iar acel amic sustine ca nu le-a primit nici acum si ca de fapt l-am pacalit.mentionez k am fotocopii dupa acele documente.am fost la posta dar acolo mi sa zis ca ei nu raspund,pt ca a fost o scrisoare simpla,nu recomandata etc.problema este ca am fost anuntat de acasa ca respectiva persoana sa dus la politie depunand plangere.la ce ar trebui sa ma astept sau cum ar trebui sa procedez deoarece sunt la 700km distanta,iar parinti mau anuntat k sunt acuzat de abuz de incredere sau inselaciune neintelegand nici eu exact