avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanCt24

Activitate BogdanCt24

Răspuns la discuția Reabilitare
Va mulțumesc anticipat pentru timpul și informațiile acordate!!!
Răspuns la discuția Reabilitare
În momentul în care se împlinesc 2 ani de la pronunțarea sentinței sau la terminarea celor doi ani de supraveghere??? Va rog sa îmi scuzați îndrăzneală!!!
Discuție Reabilitare
Îmi poate spune cine cum se va face reabilitarea în urma acestei sentinte " În baza art. 396 alin. 1, alin. 4 C. proc. pen. rap. la art. 83 C. pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.p.p., stabileşte pedeapsa de 1 an închisoare în sarcina inculpatului MOCANU BOGDAN CONSTANTIN (), pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice prev. de art. 337 Cod penal cu aplic. art. 5 Cod penal. În baza art. 83 alin. (1), (3) C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii de 1 an pe un termen de supraveghere stabilit în condiţiile art. 84 C. pen., de 2 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri"???
va multumesc mult!!! am urmat sfatul colegei dumneavostra mi-am angajat un avocat iar acum astept sa fiu citat pentru proces.
daca as putea sa va demonstrez intr-un fel ca vreau sa ma informez deoarece am chiar este vorba despre o fapta savarsita de mine!!! am uitat sa mentionez ca toate cele scrise in ultimul mesaj le-am scris si in declaratie si ca sticlele de vin le-am consumat impreuna cu doua cunostinte ceea ce am scris si in declaratia data agentilor constatatori!!!
pe baza caror criterii se dispune NUP?

am inteles ca o contributie semnificativa o are si ceea ce a fost scris in actul constatator. este adevarat?

tin sa mentionez ca am cooperat cu agenti de politie, am condus pe o distanta relativ mica 150 de metri, mi-am recunoscut fapta si am declarat ca am consumat 3 sticle de vin alb in combinatie cu apa minerala. toate acestea pot avea o mica relevanta in fata procurorului?
se poate transforma in amenda administrativa? agentul constatator mi-a comunicat ca va inaita dosarul catre organele abilitate cu propunere de ne incepere a urmariri penale, din spusele dansului acestea transformanduse intr-o amenda administrativa?
am inteles. va multumesc anticipat pentru sprijinul si timpul acordat!!!
nu am nici un fel de antecedente penale!!!
in momentul de fata permisul nu mai are nici un fel de importanta!!! in ce masura pot fi condamnat cu suspendare???