Buna ziua.daca sunt in concediu crestere copil pt 2ani (acu copilu are 1an si 4luni)pot sa prelungesc concediu pana la 3ani?si daca pot ce acte trebuie?
in luna octombrie 2012.la 1octombrie am incetat locu de munca unde lucram inainte si la 30octombrie am inceput in alta parte.ma intereseaza daca pot intra in prenatal si daca in urma prenatalului se opreste cartea de munca sau se plateste in continuare de angajator.ca daca se intrerupe apoi numai pot beneficia de indemnizatia de crestere a acopilului
buna seara!am si eu intrebare:sunt insarcinata in 7luni pe data de 12septembrie2013 ar trebui sa nasc,Pe cartea de munca am intrerupere o luna de la 1octombrie2012-30octombrie 2012 eu as putea sa intru in prenatal acum dar vreau sa stiu daca se suspenda cartea de munca sau se plateste in continuare?se ia in calcul si perioada prenatalului la indemnizatia de cresterea copilului? pt ca daca se suspenda apoi nu mai pot beneficia de indemnizatie de cresterea copilului asa pot beneficia de indemnizatie daca nu se suspenda ca aduc adeverinta de la fostu loc de munca si de la actialu si se compenseaza luna aia lipsa.