avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Activitate adriana009

Activitate adriana009

Răspuns la discuția Admitere SNG 2015
graciela a scris:

Buna seara, imi poate spune cineva daca la organizare judiciara pe langa modificarile aduse Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti si Regulamentului de ordine interioara al parchetelor mai sunt si alte modificari?
Multumesc anticipat!

Legile nu au modificari din cate stiu eu si nici pe site-ul csm-ului nu sunt.........
Da, sunt sigura.
amareea a scris:

Buna
Eu o sa ma inscriu saptamana viitoare. S-a inscris cineva din Bucuresti?
Am urmarit discutiile din anii trecuti si erau acolo sute de persoane care comunicau intre ele. Vad ca anul acesta sunt foarte putini activi.
La procedura penala la expertiza si constatare invatam si expertiza medico-legala psihiatrica, autopsia, exhumarea etc? Adica tot capitolul sau strict expertiza si constatarea? Voi ce ziceti?
Multumesc

de la art 172 - la art 191., adica tot capitolul.
carolina2015 a scris:

multumesc pt raspuns,cand aprofundezi sa ne dai detalii si lamuriri.

De data asta eu am in plan sa las organizarea judiciara la final si nici nu im bat capul cu ce modificari au aparut ca este consum de energie inutila, pur si simplu citesc informatia si o memorez ca atare iar daca in timp ce citesc imi dau seama de schimbari cu atat mai bine.

Spor la invatat tuturor!

carolina2015 a scris:

Nu mi raspunde nimeni?:((

Modificari sunt multe, eu doar m-am uitat in fuga peste ele.
graciela a scris:

Buna tuturor.
O intrebare: cu privire la regulamentul de ordine interioara al instantelor judecatoresti ,eu il am cel modificat prin H.C.S.M. nr. 1.049/23.09.2014 publicata in M.Of. nr. 732/07.10.2014 la care se mai adauga ultimele modificari ce apar pe site-ul Csm din data de 15-16.01.2015, e corect?
Sau sunt si alte modificari?
Multumesc anticipat!

Hotararea C.S.M. nr. 1174/06.11.2014, asta este ultima modificare care apare pe site-ul CSM-ului la ROI instante, cred ca faci referire la minuta, din punctul meu de vedere nu o luam inca in considerare pentru ca ar trebui sa se dea o hotarare pana pe 24 feb cand se publica anuntul.
Doina1605 a scris:

Buna am si eu o întrebare , pot participa la concursul de admitere la SNG daca am terminat facultatea de drept dar nu am susținut examenul de licența ? In regulamentul privind organizarea si desfășurarea concursului de admitere SNG la ART 2 si ART 3 este specificat ca se pot înscrie la concurs si cei cu studii medii sau alte studii superioare , dar in toate anunțurile pentru admitere din anii anteriori erau doar x locuri pentru persoane cu studii superioare juridice .

Asta pentru ca numai pentru cei cu studii superioare juridice s-a organizat concurs din cate stiu eu. Si nu poti participa daca nu ai siustinut licenta.

carolina2015 a scris:

pe site-ul csm la sectiunea noutati, minuta grupului de lucru pentru analizarea si modificarea roi publicat 10.02.2015.mc pt link

Multumesc si eu.
carolina2015 a scris:

[ link extern ] .

link-ul postat de tine nu merge, in schimb cand il deschid, imi apare:
'' .nu stiam ca reg la parchete e altul ,un link de unde as putea sa l vizionez.''

[ link extern ]

este de pe site-ul Ministerului Public
carolina2015 a scris:

Tematica la proceduri a fost schimbata prin introducerea codurilor de procedura, anul acesta cel mult se vor adauga niste capitole in plus, asa ca se poate invata din tematica de anul trecut si atunci cand apare anuntul vedem ce este introdus nou.

Spor la invatat!

se mai adauga capitole noi?:-/am vazut pe site-ul csm ca tot se discuta schimbarea si abrogarea mai multor art din roi.

La procedura penala nu cred ca e si asa mult, la procedura civila cred ca vor adauga ceva, in ceea ce priveste organizarea judiciara cred ca stii ca regulamentul parchetelor este altul, daca nu ma insel din august, iar la instante tot apar schimbari, nu este exclus ca pana la data in care se publica anuntul sa apara si la regulamentul parchetelor alte schimbari.

Nu m-am mai uitat pe site-ul CSM-ului, la ce roi ai vazut ca schimba si abroga articolele?