buna ziua.....am o intrebare, poate ma ajuta cineva cu un raspuns....sunt administratorul unei societati care momentan este in insolventa, adica s-a deschis procedura insolventei, dar nu a fost ceruta de mine...unul dintre creditori a cerut executarea silita a mea, ca persoana fizica, in baza unui bilet la ordin avalizat....i-a fost admisa cererea de incuviintare a executarii silite.eu nu am salariu, nici pensie, niciun alt venit din munca, in schimb am bunuri imobile, dar in proprietate comuna. intrebarea mea este urmatoarea: daca as face dovada ca primesc un venit lunar, cu titlu de ajutor sau intretinere, de la fiica mea, de ex, in baza unui contract facut intre noi, executorul este tinut sa-mi puna poprire pe acel venit?sau poate sa-si aleaga modalitatea de executare si sa treaca direct la partaj si vanzare imobil?adica eu as fi dispus sa dau o suma de bani pe luna, chiar dc nu am venituri, doar pentru a pastra imobilul....multumesc.
Si inca o nelamurire....eu ar trb sa declar venitul respectiv la finante, adica sa platesc impozit pe el?
de ex daca as face un contract de renta viagera, ar trb sa- l declar la finante, sa-l autentific la notar?