avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Activitate laurabejenaru

Activitate laurabejenaru

as putea sa depun eu personal cererea?si daca da,la ce birou?

mi_a fost acordata custodia exclusiva,eu cu fata vrem sa ne intoarcem si noi in italia din moment ce fata e nascuta si crescuta acolo

asa am procedat si cu citatiile,publicatii intr-un ziar national,si cererea as putea sa o fac in zilele urmatoare?
din pacate fost sot nu tine cont de nimic,s-a judecat in lipsa lui,nu a avut avocat si nu a vrut sa se prezinte la nici o infatisare.As mai vrea sa stiu daca ma puteti informa,afisajul cind se face?dupa cit timp?eu am primit sentinta pe data de 13/06/2013.
si daca fostul sot refuza sa comunice noua adresa?sau sa se intereseze daca sentinta a fost trimisa?
Am terminat divortul de curand,mi-a ajuns sentinta de 2 saptamani mie,fostului nu,el este in italia si si-a schimbat domiciliul nedeclarand domiciliul actual.La mijloc este o minora de 7 ani.Intrebarea mea este cum se procedeaza in cazul in care eu vreau sa parasesc tara impreuna cu minora si daca sentinta trebuie legalizata neaparat in Bucuresti unde a avut loc procesul,eu fiind din Brasov.In cazul in care fostul sot nu ridica sentinta,de cand se iau in considerare cele 30 de zile de recurs?