Buna ziua.La blocul(RE3)in care locuiesc,admin.este ales de adunarea generala din anul 2003.Pana in 2011,nu a intrebat-o nimeni nimic.La sector3 se precizeaza ca la eliberarea atestatului,trebuie depusa o garantie.Se pare ca primaria nu tine cont de asta. Daca presediintele,nu vrea sub nicio forma sa raspunda la cererile mele conforme cu Art.10,din L.230/2007,spunand la cine i-l asculta,,stiti voi ce vrea asta?Tot el raspunde,,vrea acte pe doi ani".Nu vreau decat anumite acte pe care le selectez eu.Luna trecuta(iunie),a demisionat.Nu a vazut nimeni ce a scris in demisie,nu a motivat cumva,nu a afisat-o la avizier.In schimb,a convocat trei adunari generale ale asociatiei de prop.fara a spune ce fel sunt,avand titulatura,,AVIZ CONVOCATOR",agramate si fara stampila asociatiei de prop. Este cel mai mare,,gospodar"al blocului.I-si face de lucru in jurul blocului,dimineata si sera,cand loctarii vin sau pleaca la serviciu.Omul nu are habar de legislatia referitoare la A.de P.I-am spus anumite art.din L230/2007.Raspunsuri-nu am auzit.De la cine,trrbuia sa auda.Barfitorii,nu au de unde sti.Primaria ,nu se implica.Au scos oH.C.L.,care nu are rost daca nu este aplicata.Ma refer la p.3.Politia nu.Contencios administrariv?Am depus plangere din luna martie 2013.Raspuns prin telefon.,,Este in camera de consiliu"Cand am spus de cele 90 de zile stipulate de C.P.C.pentru prima infatisare,telefonul s-a intrerupt,in continuare a sunt ocupat.Am facut tot ce este posibil. Intreb forumistii:CE POT FACE pe mai departe?
PT.ADAM GRECU. Administratorul,spune ca are atestat.Daca legea finantelor stipuleaza ca cenzorul si administratorul trebuie sa depuna o suma de bani garantie,suma de care nu dispune un administrator,nu ar fi mai bine sa se lucreze cu firme vechi si acreditate?NU,este bine.Administrarorul si presedintele,nu ar mai avea de unde sa ,,ciordeasca"(V.de la 5).Am vazut ce inseamna un cenzorat tinut de un cenzor acreditat.Cenzorul din bloc,nu va putea nicio data sa prezinte la o adunare generala acele rapoarte.
Presedintele NU are mandat,din partea adunarii generale.Cand am spus cu nu este legal sa primeasca retributie,a replicat ca nu stie de asa ceva si ce ma bag eu.Cenzorul este total pe din afara.Cunoaste legea finantelor si tot ce tine de asociatii de proprietari zero barat.Au o gasca a lor care nu poate nimeni sa o sparga.Am propus cenzor din afara,nu se poate.Am propus de doua ori audit financiar.A ramas scris in P.V. al sedintei.Presedintele a demisionat luna trecuta.El se joaca de-a demisia.Ieri a fost o mascarada de adunare generala facuta prin convocator,nesemnat de cineva si nestampilat.L-au ales din nou presedinte.De aproape 40 de ani tot el.
Probleme cu presedinte asociatie proprietari. Precizez.Fac parte dintr-o asociatie de proprietari din Bucuresti,sector3. 1.Presedintele,este asimilat ca functionar?Gasesc undeva aceasta precizare?Acelesi intrebari si pentru administrator. 2.Cenzorul nu face parte din asociatia de proprietari dar locuieste in bloc,cum poate fi retribuit. 3.Presedintele si administratorul, nu au mandate dar sunt retribuiti.Daca ,nu este legal cum se pot recupera banii primiti ilegal?Inclusiv primele pentru ,,tras mata de coada.Va multumesc.