Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in urmatoarea situatie: Un vecin ridica un zid de beton (de un metru,) exact langa gardul ce desparte cele doua proprietati cu scopul de a-si inalta terenul detiunut de acesta. Cu alte cuvinte dupa ce finalizeaza aceasta lucrare umple cu pamant pana la nivelul zidului astfel o sa se inalte cu aprox. 100 de cm. fata de proprietatea mea. Pana aici totul este in regula insa cam aprox. o data la doi ani un izvor care curge pe langa casa mea datorita ploilor puternice isi schimba cursul firesc si trece prin curte pe la mine scurcandu-se pe terenul vecinului (cu zidul) si tot asa pana se varsa intr-un rau din apropiere. Astfel o data construit acest zid apa provenita din urma inundatiilor se acumuleaza la mine in curte neputand sa se scurga mai departe intrand in casa, garaj etc. Ce pot face intr-o asemenea situatie? Am o cale legala la dispozitie sa il constrang sa nu ridice un zid atat de inalt? sau trebuie sa ma resemnez? VA MULTUMESC ANTICIPAT! ! !