avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Activitate alinvvv

Activitate alinvvv

Răspuns la discuția Urgent!!!
Este aplicabil in cazul de fata art. 630 NCC?
Discuție Urgent!!!
Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in urmatoarea situatie: Un vecin ridica un zid de beton (de un metru,) exact langa gardul ce desparte cele doua proprietati cu scopul de a-si inalta terenul detiunut de acesta. Cu alte cuvinte dupa ce finalizeaza aceasta lucrare umple cu pamant pana la nivelul zidului astfel o sa se inalte cu aprox. 100 de cm. fata de proprietatea mea. Pana aici totul este in regula insa cam aprox. o data la doi ani un izvor care curge pe langa casa mea datorita ploilor puternice isi schimba cursul firesc si trece prin curte pe la mine scurcandu-se pe terenul vecinului (cu zidul) si tot asa pana se varsa intr-un rau din apropiere. Astfel o data construit acest zid apa provenita din urma inundatiilor se acumuleaza la mine in curte neputand sa se scurga mai departe intrand in casa, garaj etc. Ce pot face intr-o asemenea situatie? Am o cale legala la dispozitie sa il constrang sa nu ridice un zid atat de inalt? sau trebuie sa ma resemnez? VA MULTUMESC ANTICIPAT! ! !