avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Clawdyaaa

Activitate Clawdyaaa



Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua!
Art. 37 din Legea 50/1991 prevede la alin. (2) teza II următorele: Efectuarea recepției la terminarea lucrărilor este obligatorie pentru toate tipurile de construcții autorizate, inclusiv în situația realizării acestor lucrări în regie proprie. Recepția la terminarea lucrărilor se face cu participarea reprezentantului administrației publice, desemnat de emitentul autorizației de construire.

Am citit legea. Sunt perfect de acord cu tot ce este specificat in articolul 37,alin.2, insa ma obliga sa intocmesc un proces verbal de finalizare a lucrarii/ receptie, semnat de un diriginte de santier. In baza acestui pv ma programeaza la receptia finala unde participa si reprezentantul primariei. Eu nu reusesc sa gasesc legea care specifica acest fapt…

Vladislav20 a scris:

Nu ati avut diriginte de santier?

Nu, lucrarea s-a realizat in regim propriu, conform proiect.
Buna ziua,
Am achizitionat un teren si am decis sa optam pentru delimitarea lui prin construirea unui gard din placi de beton cu fundatie.
Am mers la proiectant, la primarie, si toate institutiile necesare pentru obtinerea autorizatiei, iar gardul s-a construit conform proiect. In momentul de fata doresc sa finalizez lucrarea( in acte, fizic este terminata), insa cei de la primarie nu vor sa-mi inregistreze solicitarea pe motiv ca nu am proces verbal de receptie finala, avizata de catre un sef de santier. Pe proiectul depus pentru autorizatie se mentioneaza clar ca lucrarea este in regim propriu. Proiectantul si arhitectul mi-au dat un referat de prezentare in care se mentioneaza ca s-a respectat proiectul si mi-au comunicat ca acesta trebuie depus la primarie impreuna cu o declaratie proprie in care sa specific ca lucrarea s-a finalizat.
Va rog sa ma ajutati cu lămurirea situatie.
Este obligatoriu procesul verbal de finalizare a lucrarii semnat de catre un sef de santier, chiar daca aceasta s-a desfasurat in regim propriu?
Va multumesc!
Buna ziua!
Am avut un contract la salubritate in loc Mioveni(Argeș) , pe societate, unde am solicitat rezilierea lui cu data de 01.10.2018!!!
Astăzi, 04.03.2019, am fost sunată fiindcă mai am 2 facturi de plata in valoare de 230 de lei, reprezentând luna a 10-a și a 11, cum este posibil?
Am întrebat-o pe doamna respectiva și mi-a comunicat ca actele de la registru comerțului privind radierea sediului secundar s-au primit in cursul lunii a 11-a!
Este normal sa se emită facturi după încetarea contractului, după solicitarea de reziliere făcută in Septembrie ,având sa între in vigoare cu 01.10.2018?