avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Activitate comanescumf

Activitate comanescumf

Buna ziua!
Am custodie comuna care fostul soț după ce am fost decazuta din drepturile de exclusivitate la vârsta copilului de 4, 6 luni. Menționez că fostului soț i s-a dat un program de vizita pe care nu l-am ținut niciodată integral și de la momentul obținerii custodiei comune copilul a primit o influență negativă masiva iar eu am avut multe greutăți întreprinse de fostul soț.
Menționez că am discutat cu fostul soț mutarea domiciliului de la mine la el, acesta dandu-si un acord verbal și în scris însă nefăcând niciun demers concret. Fostul soț locuiește cu concubina nelegal în afara țării, acesta fiind motivul pentru care el ar întârzia demersurile mutarii copilului la el. Totodată menționez că domiciliul oficial al soțului este în jud. Ilfov, la părinții săi, el ajungând în România cam 5 zile lunar
Eu nu mai vreau sa îmi asum creșterea copilului și rămânerea domiciliului la mine.
Copilul până la vârsta de 4 ani și jumătate a locuit cu mine în afara țării, perioadg a în care aveam exclusivitatea și nu a locuit niciodată cu tatal, nasxandu-s e in absenta sa, tatăl locuind cu o alta concubina la momentul nașterii sale.
Va rog sa îmi spuneți care sunt demersurile pe care le pot întreprinde concret flori7@yahoo.com
Mtumesc.

F. C
Vreau sa cer suspendarea contractului de munca pentru 2 ani,prin concediu fara plata,
pentru studii.

Exista vreo limitare referitoare la durata concediului fara plata?

Pentru acesti doi ani se platesc contributiile aferente la stat de catre angajator?

In ce condiitii aceasta cerere a mea poate fi respinsa de angajator?

Mentionez ca am fost in ultimii 3 ani in Concediu crestere copil cu handicap.