avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate abusarajamil

Activitate abusarajamil

salutare domnul razvan , da dspre pv din data de 6.4.2013
???
d c nu poate fi anulat , in 4.9.2013 cand am fost la sedintia la judecatorie au admis plengere impotriva pv si am primit hotarere judecatoriei penntru anulare pv si exonorare din sanctiunile si amenzile si nu era definitiva si ipj cluj au facut apel in data de 18.10.2013 si sa dus dosarul la curtea de apel la sectia mixta de contencios adminstrativ si astept citatie dar o sa ma interesez si ma duc cum ziceti la procurorul
multumesc foarte mult pentru raspuns si inteleg tot ce mi ati explicat , atunci sa astept pana sa primesc hoatrare definitiva pentru anulare procesul verbal care automat se sterge dosarul penal sau sa tremit avocata la biroul procurorul sa vada in ce stadiu e dosaru??
multumesc incodata
multumesc pentru raspuns, dar problema ca procurorul care se ocupa de dosarul penal imi zicea ca nu poate fi solutionat dosarul penal pana sa vada rezultate contestatie care am facut o impotriva pv care a fost intocmit in 6.4.2013 pentru ca zice ca e legate una cu alta
cum a fost admisa plengere pentru anulare pv si amenda dar hotarere nu era difintiva pentru ca daca hotarere devine definitiva atunci se anuleaza si dosarul penal ?? , domnvoastra sugerati sa tremit avocatul la procurorul ???

permis suspendat 90 zile
adoua zi am plecat in alta localitate si mi sa intocmit dosar penal
a trea zi am pus contestatie contra pv
din aprilie pana in ziua de astazi nu mi contactat nimeni cu legaturaa de dosarul penal
plengere contraventionala impotriva procesul vb a fost admisa dar nu definitiv
ipj cluj au facut apel imptriva hotarere judecatorie si dosarul e la sectia mixta de contincios adminstrativ si fiscal cu obiectul anulare pv contraventiei
si din aproape de 2luni jumate de cand e facut apelul nu am primit nici un raspuns
avocata mea zice ca treb asteptat. dar nu mie se pare normal sa stau atata perioada nici macar sa mi da o dovada cu drept de circulatie pana sa fie solutionat dosarul penal si contestatie ??
am o problema cu permisul meu de conducere problema in felul urmator
in data de 6.4.2013 sambata am fost oprit in cluj napoca de catre echipaj de politia si mi au cerut actele ca nu am respectat culoarea semaforul rosu la cale ferata semnalizata cu bariera si semne luminoase mi au suspendat permisu pe 3 luni si amenda si dovada fara drept de circulatie si am plecat in 7.4.2013 duminica am avut problema la sebes si am plecat am fost oprit pe drum in localitate unirea inainte de sebes pe ca mi sa ars becul dr din fata si cand mi au cerut actele la am dat dovada si actele mele si mi au condus la sectia si mi sa facut dosar penal
in data de 8.4.2013 luni am fost la tribunal cluj si am facut contestatie si am inrgistratu si mi sa dat certificatul de grefa care ma am dus cu el la sediul de politia rutiera in cluj sa iau permisu dar agent dupa verificare pe calculator imi zice ca am avut o plengere in potriva un pv din 2011 ma am intors la arhiva si mi se eliberat o copie dupa hotarere ca a fost respinsa plengere ma am dus inpoi la politia si mi au facut suspendare in felul urmator 3luni din 6.4.2013 pana 6.7.2013 si 2 luni pt fapta din 2011 din 24.4.2013 pana 24.6.2013 si mi au zis dupa doua luni sa trec daca nu e inrgistrat dosarul penal imi dea permisu
am revinit dupa doua luni sa redic permisu si imi zicea ca nu poate ca am dosar penal inregistrat bun . am angajat avocat si in data de 3.7.2013 am prezintat la sentinta cu sotia avocat a preezentat problema si judecatorul m a ascultat si am cerut sa vina sotia ca martori si sa tremite ipj filmare si sa amant cauza la data 4.9.2013 pe parcus ma am dus la aiud la procurorul sa cer o dovada de circulatie sau dreptu de conducere pana sa fie solutionata prob
si cerere a fost repinsa din motivul ca el nu poate prelungi drept de conducere ca eu nu la am avut atunci cand am fost oprit a doua oara ok
in 4.9.2013 prezentam din nou cu avocatul si sotia care a fost audieata si eu si ipj nu sa au prezentat si judecatorul a admis plengere (hotarere nu e definitiva) si a dat termen de 30 zile pt ipj daca fac apel si in data de 18.10.2013 ipj a facut
apel si dosaru acuma e la sectia mixta de contencios adminstrativ si nu am premit pana data de astazi nici o comunicare de catre ei
in schimb nici de la aiud nu mi au cheamat numai odata in data de 21.9.2013 sa mai dau inca o declaratia la sectia de politia
ce sa fac de aproape 10 luni fara permis si sunt medic si am nevoie de masina si problema nimeni nu imi explica corect si concret de situatia mea ce parere aveti domnvoastra

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
Follow us: Avocatnetro on Facebook