avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate kravitz1900

Activitate kravitz1900

Buna ziua,

Sunt proprietarul unui apartament intr-un bloc situat intr-un cartier rezidential. Apartamentul este situat la demisol si are in fata un spatiu verde, pe care, mai nou locatarii cartierului isi plimba cainii, copiii vin si imi bat in geam si fac tot felul de lucruri care imi deranjeaza linistea si afecteaza intimitatea. Pentru a rezolva aceasta situatie (cu vorba buna nu a mers - oamenii spun ca au dreptul de a intra pe spatiul verde), am obtinut acordul administratiei si vecinilor de a monta un gard in jurul acelui spatiu verde. Terenul de sub bloc si din jur, inclusiv spatiul verde in cauza este in coproprietatea locatarilor blocului, automat si a mea. In acest sens am mers la primarie pentru a obtine un certificat de urbanism. Dupa 40 de zile am primit urmatorul raspuns:
"Solicitarea dvs. nu se avizeaza favorabil intrucat documentatia de urbanism PUD aprobat cu HCL nr. 714/2007 nu prevede imprejmuire teren in incinta ansamblului de locuinte."
Nefiind expert, am cautat pe net si am vazut ca pentru imprejmuire se poate face o documentatie simplificata si implicit nu este nevoie de PUD. Acest lucru intra insa in contradicitie cu raspunsul Primariei.
Va rog sa ma ajutati cu o solutie, imprejmuirea este necesara pentru a putea locui in apartamentul respectiv altfel nu am nici liniste nici intimitate acolo.

Multumesc,
Adrian