avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Activitate daniblaj

Activitate daniblaj

Buna ziua!
Societatea a fost platitoare de TVA si in 2010 a fost trecuta in suspendare.Am primit instiintare ca ni se retrage dreptul de platitor de TVA.Apoi in aprilie 2012 am mutat sediul societatii si am reinceput activitatea.Am considerat ca nu suntem platitori de TVA in continuare si nu ne-am inregistrat ca firma platitoare de TVA.Am fost la finante sa ma interesez de ce declaratii trebuie sa depun si nu mi s-a spus nimic despre declaratii referitor la TVA.Bilanturile si balantele au fost depuse la termen fara TVA.In iunie 2013 a venit o instiintare de la financiar anutandu-ne ca suntem inregistrati ca platitori de TVA din oficiu din aprilie 2012,ca
motiv fiind reluarea activitatii.Am fost la finante si mi s-a spus ca nu putem sa facem nimic si ca trebuie sa depunem deconturile de TVA din urma pe anul trecut si anul acesta.Poate cineva sa ne spuna o solutie in aceasta situatie?
Am mai vazut aici pe site ca dupa OUG nr.24/2012 n-ar mai trebui sa fim inregistrati ca platitori de TVA daca n u am depus deconturile.Cum se explica faptul ca nu s-a aplicat legea in cazul nostru?
Multumim mult pentru raspuns.