avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate VladimirVol

Activitate VladimirVol

Buna ziua,

Am de gand sa imi fac un website unde sa critic, eventual foarte dur, anumite opere "de arta" executate prost,in scopul educarii dar si cu scop umoristic. De exemplu, un tablou facut de cineva public sau o anumita lucrare facuta prost si facuta publica de persoana respectiva. Acestea vor fi folosite si cu scop de pamflet pentru a ridiculiza anumite situatii sociale dar in general ma voi lega de valoarea lor calitativa atunci cand le voi ridiculiza.

Am citit legile cu privire la asta si am inteles ca pamfletul este legal insa cumva insulta nu. Desigur ca unele critici ar putea fi interpretate ca si insulta si nu stiu exact daca cineva ar putea face plangere la politie impotriva mea. Mentionez ca datele persoanelor care au efectuat produsele respective nu vor fi publicate deoarece nici nu as avea de unde sa le public si oricum scopul meu nu este sa ridiculizez o anumita persoana. Procesul ar fi urmatorul: voi publica pozele facute publice de acestia cu comentariile mele legate de aspectul estetic (ce se vede in poza, cum este executata, originalitate, etc.) nicidecum de utilitatea sau functionalitatea obiectelor respective (pe care nu as putea sa o testez in astfel de conditii).

Va multumesc anticipat