conform Art. 1 din Legea nr.238 din 23 aprilie 2002, si conform Art. 10 alin. 1 din Legea nr. 1/2011, este o institutie de interes si utilitate publica, incadrandu-se la art. 145?
asta am gasit undeva.........
tocmai ca nu mi_au modificat nota in nota de trecere.desi meritam dupa parerea mea..cum poate un profesor sa iti scrie pe lucrare un neadevar sa fii sanctionat cu nota 1 sa te ameninte ca termini facultatea cand iese dansul la pensie etccc nu am in 3 ani nici o restanta si ma impiedic de aroganta acestui profesor,cum isi permite sa ma deposedeze de un bun al meu cum poate sa iti dea nota 1 pe nedrept, nu cred ca dansul m-ar lasa daca ar fi in locul meu
oare e functionar public?
se poate ca profesor universitar sa acorzi nota 1 pt frauda fara ca sa intocmesti un proces verbal de constatare a fraudei ?
daca a gresit trebuie sa raspunda penal sau disciplinar!disciplinar nu pot si mi_a ramas cealalta varianta sau am alta?puteti sa imi scrieti si pe mail
[Timp de 30 de minute dupa ce ati publicat un mesaj aveti posibilitatea sa il completati / corectati folosind butonul Editeaza. Nu scrieti va rog mesaje consecutive in acest interval]
nu am cursuri in anul 4 si nu sunt singurul care beneficiaza de abuzurile domnului profesor!Am uitat sa spun ca nu m_a chemat si nu am fost de fata cand s_a intrunit comisia iar din comisie a facut parte seful de catedra si decanul dar nu s_a luat nici o masura impotriva lui!daca avea dreptate profesorul sigur era alta situatia,adica e f ranchiunos si uracios!ps sunt 6 note de 1 la sesiunea respectiva si nu s_a scris nici un proces de constatare de frauda a examenului plus alti 2 colegi scosi din examen pt ca au cercei in urecheplus 3 tinuta indecenta plus 29 studenti picati din 120 cu lucrari semnate de dansul fara a se intocmi nici un proces verba si asta numai in sesiunea de vara la anul 3 fr
sunt student anul 3 fr drept la facultatea x in cluj am sustinut sesiunea de vara cu succes in afara unui examen unde s_au intamplat urmatoarele>am predat lucrarea scrisa pe catedra am semnat si m_am intors sa imi iau lucrurile de langa banca unde am stat si in timp ce ieseam din examen domnul profesor mi_a luat pur si simplu cartea din mana ,dupa care am iesit din sala.La afisarea rezultatelor aflu cu stupoare ca am primit nota 1 deoarece am fost gasit cu cartea in banca,fapt consemnat pe lucrarea mea sub semnatura de domnul profesor,Am facut contestatie si comisia a constatat ca nu s_a comis nici o frauda si anuleaza inscrisul domnului profesor de pe lucrarea mea si imi modifica nota .Vreau sa stiu incadrarea fatei domnului profesor sau ceva pareri despre ce s_a intamplat pt ce eu nu vreau sa o las asa.
VA ROG UN RASPUNS !!!!!NU CRED CA NU STITI CA EXISTA ASFEL DE PROFESORI DIN CAUZA CARORA NU POTI SA ITI FINALIZEZI STUDIILE!