avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate dany2000

Activitate dany2000

Răspuns la discuția divort cu minori
va multumesc! nu vreau sa ii interzic sa viziteze minorul dar el ma ameninta ca daca plec de langa minor in concediu sau in interes de serviciu ( eu lasand minorul cu parintii mei) se duce la protectia copilului ca eu nu am voie sa fac acest lucru. Ma tot ameninta in aceasta privinta. Se poate asa ceva? mentionez ca eu locuiesc cu minorul la parintii mei 8unde s-a stabilit domiciliul minorului
buna ziua! eu am bagat divortul de sotul meu iar el a fost de acord cu divortul , cu domiciliul minorei dar nu a fost de acord cu pensia alimentara care s-a calculat la salariul minim pe economie din italia unde acesta munceste el recunoscand faptul ca lucreaza acolo deci s-a calculat la minimul de acolo. In timpul procesului el nu si-a cerut dreptul de vizita al minorului judecatorul punandu-i la dispozitie un termen pt un program de vizita dar el nu a mai facut nimic in acest sens . Acum eu m-am dus sa fac hotararea definitiva dar am fost instiintata ca el a facut recurs pt pensia alimentara.judecatorul a zis ca ramane la intelegerea noastra vizita minorului dar el a venit pana in tara si ma ameninta ca daca nu il las sa vada minorul ma da in judecata pt ore de vizita . va rog sa imi spuneti poate face acest lucru? daca el a fost de acord cu divortul si si-a pierdut dreptul de vizita mai poate sa deschida proces pe acest motiv? Va multumesc!