Buna,in urma relatiei cu fosta concubina sa dat nastere fetitei noastre care anu acesta are virsta de 6 anisori ,in urma unui accident rutier al concubinei relatia noastra era constituita doar din certuri se enerva din orice si rezulta cearta.
in urma cu un an am venit de la munca si nu am mai gasit fata acasa deoarece fetita si ce mai era prin casa au fost luate de fosta mutandu-se la locuinta tatalui ei intro garsoniera .fetita mentionez ca este pe numele meu si are doiciliul la mine an localiatea mea , a fost mutata de la gradinita de la mine unde era inscrisa cu program de masa si somn si mutata la alta gradinita in localitatea fostei fara acorul meu .anul acesta a inscris fata la grupa pregatitoare fara sa ma intrebe daca sunt deacord ia deciziile de capul ei refuza sa-mi dea fata si la mine neavind ordin judecatoresc sau custodia copilului hotarita de vri instanta.
am itrebat directoarea scoli cum este posibil sa inscri un copil care are domiciliul in acte la tatal, fara acordul lui fara semnatura dupa care am primit raspunsul ca nu este nevoie de aprobarea mea ,la randul meu am intrebat atunci dece mia cerut copie de pe buletin sa poata inscrie fata la o scoala cu 4 copi in clasa fiind retrasa de la un liceu teoretic cu program prelungit masa ,somn si cu un numar de copii de 20 in clasa .
va rog spunetimi daca este corect cum a procedat si daca pot sa o dau in judecata pentu faptul ca a luat fata si a plecat in lipsa mea luind hotariri de capul ei atat ea cat si tatal ei care ami spun ca numi da fata ca este fata lor va multumesc mult