Multumesc frumos. Beneficiez de asigurare inca de cand am aflat ca sunt insarcinata, m-a informat medicul de familie. Stiam si de cei 200 lei alocatie.insa mai departe sunt nedumerita.
Am fost la primarie si nu am primit nici un raspuns concret. Doamna de la ghiseu mi-a spus sa revin dupa nasterea cpoilului,pentru ca nu se poate face nimic inainte. Sunt constienta ca in absenta copilului nu primesc nimic deocamdata,dar totusi cat costa o informatie? Este asa de greu sa dai o informatie? Unde sa ma duc sa intreb pe cineva competent/ Poate ar trebui sa imi angajez un avocat personal care sa ma ajute,problema este ca nu imi permit.
Nu imi permit sa cumpar cele necesare pentru copil,restul deja este lux.
Amandoi am lucrat in strainatate cu contract de zilier incepand din septembrie 2012 si pana in mai 2013 cand ne-am intors in tara. Dar oricum,in luna iunie el nu afost angajat in tara inca.
Buna. Recurg si la acest site in speranta ca ma va lamuri cineva cu niste informatii corecte. Eu si partenerul meu de viata nu suntem casatoriti inca,dar asteptam un copil in noiembrie.In luna mai ne-am intors din strainatate dupa o asenta in tara de aprox. un an. Eu nu mi-am gasit de lucru,deja mi se vede burtica la 5 luni,dar el lucreaza deja. Stiu ca nu beneficiem de ICC nici unul dintre noi.Am auzit insa de stimulentul de insertie. El poate beneficia de stimulentul de insertie de 500 ron pe langa salariu? Si o alta intrebare, de la stat nu as putea beneficia de ajutor social? Am intrebat la primarie si mi s-a zis ca ar fi ceva,dar doamna de la ghiseu a fost foarte modesta in cuvinte si explicatii si mi-a zis sa revin cu certificatul de nastere al copilului:)