Buna seara, aveti ideea cat mai astept am tot fost la parchet,procurorul imi spune ca a clasat dosrul cat mai astept sa imi vina hartia aia sa imi iau permisul ca inebunesc.
VA MULTUMESC!!!
Stie cineva cat dureza solutionarea cu NUP la parcet daca dosarul este deja de o luna intrat la procuror sau cum pot intra in audienta la procuror sa grabesc putin lucrurile sa mearga mai repede.Mentionez ca dosarul este plecat de la politie cu NUP
Buna seara!! Stie cineva cat dureaza pana primesc o rezolotie de la procuror daca astazi mi-a fost trimis dosarul la parchet.Mentionez ca la primele probe biologice am 1- 0,90 si la recalculare 0.45 ce rezolutie o sa dea si in cat timp?am deja un an decand stau fara permis.
Va multumesc#-o
Da asa este am consumat alcool intr-un interval mic de timp. intrebarea mea este cat dureaza pana da procurorul sentinta? adica cat mai stau fara permis?
Domnule Patrascu in situatia mea care am stat deja aproape un an fara permis rezultatul mi-a venit de la recalculare cat mai stau fara permis.cat dureza rezolutia procurorului daca mie mi-a iesit 0.45 in sange ? mai stau inca 90 de zile dupa ce procurorul o claseaza la contraventie?